Miért az Euler Hermes a legjobb választás?

 

 


  • Számos iparágból és piaci szegmensből van ügyfelünk.
  • Globális megoldást kínálunk mind a kis és közepes vállalatoknak mind a multinacionális cégeknek.
  • Több mint 500 Euler Hermes behajtási szakértőnk dolgozik világszinten.
  • Szoros együttműködés az Euler Hermes hitelbiztosítási részlegével.
  • A Standard & Poor’s és a Dagong 2014-es besorolása szerint a cég AA- kategóriába tartozik.

Az Euler Hermes követeléskezelési részlege a világ minden részén nyújt teljes körű szolgáltatást. Az Euler Hermes tagjaként, az Allianz tulajdonában lévő cég vagyunk. Az Euler Hermes a világ vezető hitelbiztosítója.

Globális követelésbehajtási megoldásainkkal segítünk Önnek érvényesíteni a követeléseket akár belföldön, akár export tekintetében. Az Euler Hermes World Collection hálózaton keresztül a helyi szabályozásokkal és üzleti kultúrával kapcsolatos, a maga nemében egyedülálló tudást gyűjtöttünk össze. 


Ajánlatunk

Behajtási szakértőink a világ minden részén rendelkezésre állnak


Több mint 500 B2B követeléskezelési szakértőnk dolgozik világszerte, minden eszköz a kezünkben van ahhoz, hogy a kereskedelmi kapcsolatok sérülése nélkül behajtsuk a kintlévőségeit. Dedikált behajtási csapatunk széleskörű szaktudással rendelkezik számos iparágban és piacon és a legjobb képzést kapják ahhoz, hogy a lejárt tartozásokat sikeresen behajtsák.


Követeléskezelési szaktudás

Szakembergárdánknak köszönhetően hatékonyan tudjuk kezelni a kereskedelmi kintlévőségek behajtását.Átfogó üzleti ismeret

Az Euler Hermes Csoport tagjaként, részletes és naprakész üzleti információk vannak a birtokunkban. Ez azt jelenti, hogy olyan fontos, a cégek napi működésére vonatkozó adataink vannak, amelyek más követeléskezelő cégnél nagy valószínűséggel nem elérhetőek. Információs adatbázisunk révén olyan hozzáadott tudással rendelkezünk, amely kivételes piaci ismeretek forrása: világszerte 40 millió vállalatról a nap 24 órájában a hét minden napján első kézből, naprakész információt biztosítunk.


World Collection Hálózatunk

World Collection Hálózatunknak köszönhetően a világ minden részén nyújtunk behajtási szolgáltatást. Bármely piacon, bármely időzónában dolgozunk, az adott ország hivatalos nyelvén folytatunk tárgyalásokat és bármilyen bonyolult és összetett jogrendszerben kiismerjük magunkat.


Biztos pénzügy háttér

Követeléskezelőként jellemzően nagy összegű kintlévőségeket intézünk megbízóink nevében. Ehhez az Euler Hermes Csoport a megfelelő biztonságot nyújtja Önnek. Az Allianz a fő tulajdonosunk, a Csoport bevétele pedig 2013-ban 2,5 milliárd euró volt.


 

contact

A cégek méretének, üzleti igényeinek és szegmensének megfelelően személyre szabjuk a szolgáltatásunkat. Tudjon meg többet követelésbehajtási megoldásainkról, keressen fel bennünket!