Miért érdemes az Euler Hermes hitelbiztosítását választani?

 

 

Világszinten és Magyarországon is piacvezetők vagyunk a kereskedelmi áruhitel-biztosítási megoldások terén. Több mint százéves tapasztalatunkkal világszerte kiérdemeltük ügyfeleink bizalmát. Tudásunkat, szolgálatkészségünket és energiánkat arra használjuk, hogy Önök új üzleti célokat érjenek el, és eligazodjanak a változó gazdasági környezetben.


​amitől az euler hermes különleges:

  • A legátfogóbb tudást birtokoljuk. Mi rendelkezünk a világ legkiterjedtebb kockázati információs adatbázisával, amelyet folyamatosan frissítünk, és amelyre folyamatosan hivatkozunk. Adatbázisunk több mint negyvenmillió társaság információit tartja nyilván. Ez az értékes információtömeg csak ügyfeleink számára érhető el. Segítségével hozzuk meg a kockázattal kapcsolatos döntéseket akár hazai, akár exportértékesítés esetén. Mi az Ön partnere vagyunk. Célunk segíteni abban, hogy az Ön vállalkozása sikerre jusson. Ha az Ön vevőiről vagy üzleti tevékenységéről friss információ kerül birtokunkba, gyorsan és egyértelműen tájékoztatjuk Önt, hogy üzleti tevékenységét eszerint módosíthassa.

  • mi az ön partnere vagyunk. Folyamatosan törekszünk arra, hogy minél jobban megérthessük az Ön üzleti igényeit és az Önnek nyújtott szolgáltatásban meghaladhassuk az Ön elvárásait.

  • Mindenhol elérhetőek vagyunk, hogy üzleti tevékenységét segítsük. Több mint ötven országban rendelkezünk kockázati szakértőkkel és gazdasági elemzőkkel. Hitelkeret-döntéseinket mindig lokálisan, az Önök vevőkockázataihoz legközelebb hozzuk meg, globális szintű iránymutatások / standardok mellett.
 
  • A kötvényekre vonatkozó információkhoz azonnali, biztonságos hozzáférést biztosítunk. Az EOLIS-ként ismert online rendszerünk valamennyi ügyfelünk számára elérhető. Az EOLIS lehetővé teszi hitelkeretek igénylését, meglévő és igényelt hitellimitek nyomon követését, vevőinek meglévő és várható mérlegadatainak vizsgálatát és a kintlévőség behajtásának igénylését.
  •  Hátterünket a világ vezető biztosítási és pénzügyi szolgáltatója, az Allianz biztosítja.
 
  • A Standard & Poor’s Hitelminősítőnél AA besorolással rendelkezünk.​