Főbb előnyök

 

 

A világválság közepette a fizetésképtelenségi eljárások számának kb. három százalékos növekedése és az egyre inkább elapadó hitelforrások mellett a követeléskezelés minden eddiginél fontosabb szerepet játszik az üzleti sikerekben*.

A hitelbiztosítás többet jelent, mint számlái kifizetésének szavatolását. A következő előnyökkel segítheti vállalkozása sikerességét:
 

BIZTONSÁGOSABB ÜZLETI NÖVEKEDÉS


Hitelbiztosítással magabiztosabban növelheti értékesítéseit új és meglévő ügyfeleivel illetve piacain. Ezen túlmenően lehetővé teszi, hogy nyitva szállítással értékesítsen. Ezzel komoly versenyelőnyre tehet szert, különösen az exportpiacokon.
 

ALAPOS VEVŐISMERET


Tudásunkkal segítjük Önt a megfelelő ügyfelek kiválasztásában és a vállalkozását érintő legjobb döntések meghozatalában. Mindent megosztunk Önnel, amit vevőiről, potenciális vevőiről és piacairól tudnia kell ahhoz, hogy magabiztosan növekedhessen. Kockázati információs adatbázisunk értékes támogatást nyújt az Ön házon belüli követeléskezeléséhez.
 


OPTIMALIZÁLT KOCKÁZATKEZELÉS

 
Hitelbiztosítási kötvény birtokában hatékonyabban védekezhet a rossz követelésekből eredő veszteségek ellen. Új piacokra való belépéskor és ottani piaci pozíció kiépítésekor minimalizálhatja kockázatát. Ezen túlmenően a hitelbiztosítás biztosítja Önt afelől, hogy majdani számlái még a vevő fizetési mulasztása esetén is kifizetésre kerüljenek, amely cash-flow-ja szempontjából életbevágóan fontos.
 

KEDVEZŐBB BANKI HITELEK ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK


A hitelbiztosítással kedvezőbb kölcsönfeltételekhez juthat. Néhány esetben az Ön bankja a kölcsön megítéléséhez hitelbiztosítást írhat elő.
 
*Euler Hermes Fizetésképtelenségi Index
​​