Multinacionális cégek

Mint bármelyik multinacionális vállalatnak, Önöknek is a nyereséges tevékenység és a kiváló működés a célja.  Ehhez világszerte megbízható kockázatkezelésre és átlátható vevő portfólióra van szükségük. Az Euler Hermes World Agency a megfelelő partner üzleti stratégiájuk támogatásában.

 

 

mi az eh World Agency?

 

Az EH World Agency az Euler Hermes Csoporton belül olyan dedikált csapatot takar, amelynek kifejezetten az ötszáz millió eurót meghaladó forgalmú, kettő vagy több országban telephellyel rendelkező, multinacionális ügyfelek kiszolgálása a feladata.

 

Csapataink alapvetően hat régióba szervezve dolgoznak, hogy az Önök telephelyeivel megegyező kultúrájú közegben biztosíthassák a szolgáltatás magas színvonalát.
 
Az Euler Hermes World Agency regionális hálózata jelenti a megoldást a multinacionális programok számára.

 

 

 

Euler Hermes World agency-megoldások 

EH World Service Program
Átfogó és testreszabott megoldás olyan vállalatok számára, amelyek a helyi kereskedelmi kockázataik integrált ellenőrzésének az adósaik nemfizetése elleni maximális védelemmel történő kombinációját igénylik.
EH World Severity Program
Olyan, a kereskedelmi kintlévőségek kockázatkezelésben jelentős helyi szakértelemmel rendelkező multinacionális vállalatok számára nyújt megoldást, amelyek a kiszámíthatatlan változások és jelentős veszteségek elleni védelmet keresnek.
EH World Risk Sharing Program
Kockázataik egy részének megbízható szakmai partnerrel – akár közvetlenül, akár viszontbiztosító bevonásával – való megosztását kereső multinacionális vállalatok számára ajánljuk.
EH World Working Capital Program
Vevői követeléseik pénzügyi partnerek (bankok, faktorcégek) vagy pénzügyi befektetők (kötvénykibocsátás) részére történő átengedésével cash-flow-jukat javítani kívánó multinacionális vállalatok számára kínáljuk ezt a szolgáltatásunkat.
EH World Transactional Cover
Kereskedelmi ügyletek – ideértve a hét évig terjedő középtávú beruházésokat is – fedezésére szolgáló, fel nem mondható politikai és kereskedelmi kockázatkezelési megoldásokat kereső multinacionális vállalatok és pénzintézetek számára kialakított ajánlatunk.

 
​​​​