Közepes és nagyvállalatok

 

 

Akár belföldi, akár nemzetközi piacokon történő terjeszkedésről vagy kulcsfontosságú számláinak védelméről van szó, rugalmas és testreszabott  hitelbiztosítási megoldásaink a sikerhez szükséges háttérrel és tudással szolgálják az Ön vállalatát. Hitelbiztosítási ajánlatunk az Ön cégének méretéhez, iparágához és üzleti elképzeléseihez igazodik.

Vállalkozásuk többek között a következőképpen láthatja hasznát a hitelbiztosításnak:
 
 
  • Igazodik igényeihez. Elkötelezettek vagyunk, hogy a cégek számára az igényeiknek és kívánságaiknak megfelelő hitelbiztosítási megoldást nyújtsuk.
  • Megbízható partnert jelent Önöknek. A cégük saját kintlévőség-kezeléssel foglalkozó munkatársával való szoros együttműködés révén optimalizáljuk vállalkozásuk kintlévőségkezelését. Kiterjedt tudásunk támogatja és erősíti az Önök mindennapi munkáját.

  • Kockázatelemző szakértőkkel és gazdasági elemzőkkel több mint 50 országban. Ezáltal közel vagyunk az Önök partneréhez. Mindez lehetővé teszi számunkra a helyi információszerzést és döntéshozatalt, hogy ezáltal is támogathassuk vállalkozásuk sikerességét. Hitelkeret-döntéseinket mindig lokálisan az Önök vevőihez legközelebb hozzuk meg, globális szintű iránymutatások / standardok mellett.

  • Vállalkozásuk számára biztonságot jelent. A ki nem egyenlített számlák kedvezőtlenül érinthetik a vállalkozások üzleti eredményességét. A hitelbiztosítás védelmet jelent a kiegyenlítetlen számlák ellen. Ha valamelyik biztosított vevője nem fizet, úgy mi gondoskodunk a kintlévőség behajtásáról, vagy megtérítjük Önnek a biztosított számla ellenértékét.

  • Valamennyi ügyfelünk a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó partnerként ismer bennünket.
     
 
Keresse fel helyi irodánkat :
​​
​​​​