Kisvállalkozások

 

 

Sokan úgy vélik, hogy a hitelbiztosítás összetett, csakis nagy és multinacionális vállalatoknak szánt szolgáltatás. A hitelbiztosítás azonban létfontosságú lehet egy kisvállalkozás folyamatos sikerének biztosításához. Más forrásból nem elérhető lényeges piaci információval szolgáljuk vállalkozását.
 

A kisvállalkozások számára kialakított hitelbiztosítási megoldásainkat gyorsan és egyszerűen lehet alkalmazni. Vállalkozása számos lényegi ponton láthatja hasznát a hitelbiztosításnak:
  • Először is üzleti biztonságot ad. Hitelbiztosítással vállalkozása védve van a ki nem fizetett számláktól, amelyek különösen komoly nehézségek elé állíthatják a cégeket. Meglehet, hogy vevői nemfizetés esetén vállalkozásának nem áll rendelkezésére a talpra álláshoz szükséges tőke vagy erőforrás. A hitelbiztosítás szavatolja, hogy Önt abban az esetben is kifizetik, ha vevője ezt el is mulasztja. Gondoskodunk a kintlévőség-behajtásról, illetve a kötvényben foglaltak alapján kifizetjük a kárt.
 
  • Emellett a hitelbiztosító megbízható „partnert” jelent az Ön számára. Mint számos kisvállalkozás esetében, lehet, hogy Önnek sincs elegendő erőforrása külön követelésmenedzsmentre. A világon mi rendelkezünk vállalkozások, iparágak és gazdasági trendek tekintetében a legátfogóbb tudással és ismerettel. Azzal is segítünk Önnek, hogy Ön ezt az értékes információt vállalkozásának szolgálatába állíthatja.
 
  • Költségek szempontjából fontos kiemelni, hogy a hitelbiztosítás megfizethető. Az Önök forgalma képezi a hitelbiztosítás költségszámítási alapját. A biztosított értékesítéseknek egy csekély százalékát teszi ki és számos változótól függ. Többek között az eddigi fizetési tapasztalatokról, korábban leírt követelésektől, a konkrét iparágtól és vevőbázisától. A vállalkozások többsége kifejezetten költséghatékonynak tartja a kereskedelmi hitelbiztosítást.
 
  • Azt is jó tudni, hogy könnyen kezelhető. Az EOLIS-ként ismert on-line rendszerünk valamennyi ügyfelünk számára elérhető. Az EOLIS lehetővé teszi hitelbírálatok és keretek igénylését, meglévő és igényelt hitelkeretek nyomonkövetését, vevőinek meglévő és várható mérlegadatainak vizsgálatát és adósságbehajtás igénylését.


Valamennyi ügyfelünk a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó partnerként ismer bennünket.

 ​