Bevezetés

Az EH SmartLink egy egyszerű, automatizált és biztonságos kapcsolat az Euler Hermes online szerződéskezelési rendszere és az Önök rendszere között.
 
EHSmartLink
 
              
 Az EH SmartLink egy biztonságos e-business megoldás azon cégek számára, amelyek kreditlimitek százait kezelik a mindennapos üzleti tevékenységük során.
 
Automatikusan és valós időben integrálja az Euler Hermes információkat bármilyen IT rendszerbe igazodva az Önök cégének egyedi igényeihez.

Az EH SmartLink a hitelbiztosítás kiegészítéseként könnyebbé és gyorsabbá teszi az Önök üzletmenetét azáltal, hogy online támogatást biztosít a kreditmenedzsment tevékenységükhöz.
 
     

Az EH SmartLinknek az Önök IT rendszereivel történő összekötése a következőket jelenti:

  • Az Önök limitjeinek 100%-a valós időben kerül rögzítésre az Önök kreditmenedzsment-rendszerébe.
  •  
  • Könnyű implementáció az Önök kreditmenedzsment-rendszerébe, legyen az akár SAP®, Oracle®, Microsoft® vagy más szolgáltatók megoldása. Az EH SmartLink a webes szolgáltatási technológiákra támaszkodik, hogy biztonságosan kapcsolja az Önök IT rendszerét az Euler Hermes adatforrásaihoz.
  •  
  • Egy kreditmenedzsment megoldás, ami időt takarít meg Önnek és megszünteti az információk rendszeres, manuális adatbevitelét.
  •  
  • Dedikált szakértői csapat biztosítja Önnek az állandó támogatást a folyamatok tervezéséhez és fenntartásához. 
       
Egyszerűség: Automatizálja a kreditmenedzsment folyamatait egy egyedi eszközben.
Sebesség: Látványosan gyorsabb folyamat és kevesebb manuális adatbevitel.
Pontosság: Automatikus adatbeviteli rendszer, amely biztosítja a naprakész, kulcsfontosságú és valósidejű kredit információkat.
Proaktivitás: Előre beépített figyelmeztető jelzések, amelyekkel azonnal reagálhat a vevői kéréseire, gyorsabban, mint a versenytársak.
 
 

Az összes napi kintlévőség-kezelési tevékenység integrálása az Önök saját informatikai rendszerébe


 

Kérje ingyenes ajánlatunkat!