Üzleti stratégia

Az Euler Hermes ügyfelei sikerét helyezi stratégiája középponjába. Célunk, hogy megértsük az egyedi üzleti igényeket, valamint támogassuk különféle ügyfeleink hosszú távú sikerességét. 

 

 

közelebb az ügyflekhez 

 
Arra törekszünk, hogy elsőszámú, kiemelt partnerré váljunk. Az Önök igényeinek megismerésével, üzleti folyamataik feltérképezésével, valamint folyamatosan magas színvonalú kereskedelmi hitelbiztosítási megoldásokkal támogatjuk a vállalkozásuk sikerességét.
 
Ügyfeleink növekedési stratégiáját támogató, szorosabb, hosszú távú partnerség kiépítésére összpontosítunk.
 
Az ügyfélorientáltság fokozása érdekében alakítottuk át a közelmúltban a szervezetünket. Ez a stratégia a következőkben valósult meg:
  • ügyfelekkel való intenzívebb rendszeres kapcsolattartás;
  • összehangoltabb folyamatok;
  • egy új ügyfélbesorolási és szolgáltatási modell.
 A legjobb gyakorlatok megosztása és a szolgáltatási színvonal folyamatos növelése érdekében valamennyi működési területünkön folytatjuk szervezetünk átalakítását.
 

 


új piacok bevonása, új vállalkozások kiszolgálása

 
Tekintettel arra, hogy az ügyfélközelség piacközelségen alapul, folyamatosan erősítjük és növeljük világszintű kereskedelmi hitelbiztosítási jelenlétünket. Elemzéseink már a magyar gazdaságra és különböző iparágakra vonatkozóan is elérhetőek a Gazdasági elemzések menüpont alatt.
 
Exportmegoldásainkon túl ezeken a feltörekvő piacokon jelenlévő helyi, valamint a velük való kereskedelem révén növekedésre törekvő vállalkozások számára testreszabott hitelbiztosítási megoldásokat dolgozunk ki.