Az Euler Hermes ma

 

 

Folyamatosan építkezve több mint száz év tapasztalatára, időn és kontinenseken átívelő növekedéssel a világ legnagyobb kereskedelmi hitelbiztosítójává váltunk.

Erősnek maradni a tanulás és a folyamatos fejlődés révén

 

Szervezetünket folyamatosan adaptáljuk az Önök üzleti elvárásainak megfelelően. A világszerte jelen lévő irodáinknál felhalmozott tapasztalatra, szakértelemre és tudásra támaszkodó integrált csapatként azon dolgozunk, hogy Önöknek testreszabott és az Önök igényeihez igazított megoldásokat folyamatosan magas minőségben nyújthassunk.   


páratlan tudás és tapasztalatmegosztás

  • Házon belüli csapataink és helyi partnereink által nyújtott kiterjedt és megbízható adatokkal segítjük Önöket a helyes üzleti döntés meghozatalában.
  • A kulcspiacokon,  számos országban és térségben jelen lévő kockázatkezelési irodák révén közel vagyunk a helyi gazdaságokhoz és vevőkhöz.
  • Saját online szolgáltatás menedzsment-rendszerünk, az EOLIS  segítségével néhány kattintással több mint negyvenmillió társaság adatait tartalmazó globális kockázati adatbázishoz csatlakozhatnak ügyfeleink.
  • Gazdaságelemző szakembereink csoportszinten, folyamatosan monitorozzák a globális gazdasági trendeket és iparágakat. Így segítjük elő azt, hogy Önöknek naprakész információi legyenek a piaci lehetőségekről és kockázatokról.  
  • Konzisztens és kategóriájában a legjobb szolgáltatási színvonalat nyújtjuk Önöknek, bármely területen tevékenykednek, és cégük akár kisvállalkozás, akár multinacionális vállalat.
  • Követelésbehajtás világszerte, rendszeres és transzparens tájékoztatással az Ön behajtási ügyeinek aktuális állásával kapcsolatban, online elérhető módon az  EOLIS-ban.
  • Tájékoztatás az Önök hitellimitjeiről, hogy a kockázataik gyorsan felmérhetők, az üzleti döntéseik pedig hatékonyak lehessenek.
  • Az EOLIS szolgáltatás a nap huszonnégy órájában, a hét minden napján elérhető, hogy üzleti tevékenységük valamennyi lépését támogathassuk.​​​​​​
​​​​​​