Euler Hermes követeléskezelés

Mit jelent a követeléskezelés?

 

 

A késedelmes fizetés elkerülhetetlen az üzleti életben. A követeléskezeléssel ezeket a kintlévőségeket segítünk behajtani.

Azoknál a cégeknél, ahol nem megfelelően kezelik a kintlévőségeket, az súlyos csapást mérhet az üzletmenetre, kedvezőtlen hatással lehet a cash-flow-ra, a forgalomra, a hitelképességre, továbbá a cég jó hírnevét is csorbíthatja.
 

A követelésbehajtás rendkívül összetett feladatot jelent – különösen bizonytalan gazdasági körülmények között -, ezért a legjobb megoldás az, ha időben foglalkoznak vele.


 

Az Euler Hermesnél mindent megteszünk követelései professzionális kezelésének érdekében úgy, mintha az a sajátunk lenne. Szem előtt tartjuk az Ön és vevője között fennálló jó viszonyt, hiszen ez a cég egyik legfontosabb üzleti értéke.

 
 

 

Töltse le mobilalkalmazásunkat, hogy bárhol elérje a követeléskezeléssel kapcsolatos információkat!

app-store.png EulerHermes_app_android.png
 
    

 

 

  Euler Hermes behajtás a gyakorlatban

 
 

Globális követelésbehajtási megoldások széles skálája révén mi, az Euler Hermesnél segítünk Önnek beszedni követeléseit akár belföldön, akár export tekintetében. Több mint 500 szakemberünk dolgozik világszerte az Euler Hermes World Collection hálózatán belül. Önnek elég a helyi irodával felvenni a kapcsolatot, akik intézik a kintlévőségek behajtását, a világon bárhol is van a vevője.

behajtas.jpg


 

Az időfaktor meghatározó. Minél hamarabb megkapjuk a kintlévőségekre vontakozó részleteket, annál hamarabb tudunk intézkedni. Az Euler Hermesnél elsősorban peren kívül próbáljuk az adóstól behajtani a tartozást. Csak akkor teszünk jogi lépéseket, ha ez sikertelen. Versenyképes árakon kínáljuk minden szolgáltatásunkat és minden költséget előre egyeztetünk Önnel. 


 

contact

Ha van már vevői tartozása, kérjük, keressen fel bennünket, hogy személyre szabott ajánlatot adjunk Önnek!

 
 

 

aa
 
bb